RÓLAM – KI VAGYOK ÉN?

Apa, autonóm férfi, egy nő társa. Az Ember és az élet szerelmese, maga az állandó változás és megújulás. Életem egyik legfontosabb feladatának látom a férfi női kapcsolat szentségének gyógyítását.

Törekszem, hogy munkám az emberek érzékelését, személyi erejét és akaratát fejlessze. Vágyom arra, hogy minél több ember álljon autonóm módon a saját tengelyében, miközben mélyen összekapaszkodik családjával és embertársaival.

Hiszem, hogy van az életnek olyan síkja, ahol az élettel együtt rezdülve, áramolva, bőségben tudunk együtt létezni gyönyörű bolygónkkal és a rajta lakó embertársainkkal, tisztelve egymás autonómiájának határait.

Egész életemben kísérleteztem, vállalkoztam, bukást és kudarcot egyaránt megélve. Az elmúlt 6 évben egyéni és szervezeti önismerettel foglalkoztam néhány nagyobb szervezetfejlesztés projektek mellett.

Szervezeti szinten az agilitás, illetve az erőszakmentes kommunikáció a kedvenc keretrendszerem, önismeretben pedig a pszichodráma, bodywork, családállítás és somato respiratory integration eszközeire támaszkodom.

TANULMÁNYAIM / KÉPZŐIM / TAPASZTALATAIM

ÖNISMERET

  • 7 év Network Spinal Analysis és Somator Resporiatory Integraion
  • 4000+ óra önismeret (Pszichodráma, Családállítás, Bodywork, egyéni)

SZERVEZET FEJLESZTÉS

Az alábbi projektekben, szervezetekben veszek részt mint szervezet fejlesztő és tréner.